Forældreaften om Seden skole

Nyhed billede
Kære alle

Hvor er det herligt at kunne samle forældrene til en aften med fællesspisning, leg for børnene i hallen og livlige drøftelser af, hvordan vi kan hjælpe hinanden med at gøre vores fælles skole til områdets foretrukne – både nu og i fremtiden.

Tak for alle de konstruktive bidrag, som skolebestyrelsen vil arbejde videre med, og tak for gode grin og hyggeligt samvær!

Sammen kan vi alverden for vores børn!

Bedste hilsner

Marianne

Hanne Brink Erichsen den 12-06-2018
    Kære forældre og elever

Så er det snart tid til Grøn Dag. Se vedhæftede fil, for at få flere oplysninger om dagen.

Hilsen Hanne
    Rikke Vigan Jørgensen den 11-06-2018
    Familiesang
    Rikke Vigan Jørgensen den 07-06-2018
    Kære elever og forældre.

Sidste dag før sommerferien er fredag d. 29. juni, hvor mødetiden for alle er kl. 9.00 - 14.00.

SFO'en holder åbent om morgenen kl. 8.00-9.00 for elever i 0.-5. klasse, også selv om de ikke er tilmeldt SFO.
    Se forældreintra, hvor man har mulighed for at tilmelde sit barn pasning om morgenen under "Tilmelding til arrangementer".  Sidste frist for tilmelding til pasning denne morgen er d. 27/6.

Vh. Kontoret
    Rikke Vigan Jørgensen den 31-05-2018
    Kære forældre.

Vi har fået en henvendelse fra en borger fra Seden Syd om, at vi har nogle elever, som synes at det er sjovt at slukke for de robotplæneklippere, som klipper græs ved stien ved Poppelhaven/
    Pilegården.

Vil I ikke være søde at snakke med jeres børn om, at de skal lade være med at røre/slukke robotplæneklipperne - de kan først tændes igen, når ejendomsmesteren kommer forbi igen, og det er rigtig træls og forsinker processen.

På forhånd tak!