ÅRETS MOTSKOLE 2017 - Seden Skole

Nyhed billede

WUHUUUUU - Så fik Seden Skole lige prisen som Danmarks bedste MOT-skole til Ildsjælesamlingen, hvor flere hundrede mennesker fra flere lande var samlet for at fejre MOTs 20 års fødselselsdag. Ud af mange kvalificerede nominerede løb vi med den eftertragtede titel som Årets MOT-Skole. Vi er så stolte og glade for vores fine diplom og seje pokal!! Og udover det, så blev vi nomineret i samtlige kategorier - Årets MOT-leder, Årets MOT-coach, Årets MOT-koordinator, så det er da lige lidt sejt

Prisen fik vi fordi, vi er den skole, som er stærke på alle de parametre, som der skal til for at en stort projekt som MOT skal lykkes:

- Vi har en leder, som er er vild med MOT, og skaber rammerne for, at vi kan gøre vores arbejde så godt som muligt. Ledelsen er godt bakket op af skolebestyrelsen, som har været med til at tage beslutningen om, at MOT er et indsatsområde på Seden Skole

- Vi har nogle super gode MOTcoaches, som er gode til at arbejde med konceptet, og som elsker arbejdet med  at være med til at danne unge mennesker i tæt samarbejde med MOTs ledelse, som altid står på spring med en hjælpende hånd, når der er behov. Vi er også gode til at invitere interesserede samarbejdspartnere ind på skolen for at se og høre om MOT, og sidst med ikke mindst, så lykkedes MOT også fordi,  vi har nogle skønne kolleger, som tager godt imod både UNGmotivatorer og MOTcoaches, når vi kommer i klasserne. TAK for jeres velvilje!

- Vi har nogle fantastiske unge, som tager ansvar for deres skole, og som er med til både at undervise yngre elever samtidig med, at de præsenterer skolen værdier på bedste vis i og udenfor skolen.

Den cocktail er ideel, hvis man skal skabe resultater, som også kan ses uden for skolen, og vi er faktisk ikke til at skyde igennem lige idag.  Det er en fornøjelse at være en del af en så velsmurt organisation, som har eksisteret i 20 år, og som fortsat er i udvikling. Tillykke med fødselsdagen MOT!!

Mette Lund
- En mega stolt MOT-koordinator

Rikke Vigan Jørgensen den 25-09-2017
    Kære personale, forældre og elever.

Vær søde at dele og like, så de kan løbe med 1. pladsen!

Kære ungeledergruppe.

Som lovet får I en opdatering på hvordan det går i DM i Skoleudvikling. Vi ligger pt. nr. 2, med 122 delinger og 288 likes.

Jeg håber at I vil aktivere jeres medarbejdere, forældre og elever, så vi kommer op på 1. pladsen. Sidste år fik sejren i hus, ved at klasserne blev aktiveret.

Sådan gør man:
    Klik på linket til Facebooksiden, hvor man både skal dele og like opslaget.

Det er vigtigt at opslaget både deles og likes, da de to tal ganges med hinanden for at finde vinderen af publikumsprisen.

Fortsat god dag.

Erik Rasmussen
    Viceungdomsskoleleder
    Leder af Fritid og Læring Nord
    Leder af Udviklings- og Projektafsnittet.

Laila Holst Lykke den 25-09-2017
    Årets Spøgelseshus
    Kære alle SFO børn i 3 og 4 klasse .
    I kan melde jer til at deltage i vores Spøgelseshus mandag d. 2 oktober kl. 15-16 i Drama .
    Fremover vil vi  øve mandage d. 9 og 23 oktober i drama.
    Fredag d. 27 oktober skal I være i SFO hele eftermiddagen og må ikke tage hjem før festen. Her vil  vi holde generalprøve og bliver sminket . Vi søger får lidt spiseligt denne eftermiddag .
    Vi glæder os til at se jer
    Mange hilsner
    Peter og Lajla
    Carsten Høyer den 19-09-2017
     Kære forældre på Seden Skole.

Vi har gennem et stykke tid oplevet en kraftig stigning i antallet af hærværkstilfælde på Seden Skole i aftentimerne og i weekenden.

Nu hvor vi har mange håndværkere gående på skolen og på skolens tage, vil der uvilkårligt ligge forskellige materialer og noget større værktøj.
    Desværre oplever vi at børn/unge går på tagene og ødelægger værktøj, ovenlyskupler og materiale.
    Ting bliver smidt ned fra taget og bliver ubrugeligt.
    I sidste fik vi smadret 7 helt nye ovenlyskupler og i denne weekend fik vi ødelagt 1 kuppel.

Det er både dyrt for skolen/kommunen og helt uacceptabelt, at der ødelægges til ingen verdens nytte.

Det er svært for os at tage de skyldige på fast gerning, da de fleste af os ikke bor i lokalområdet.
    Vi har det kommunale vagtværn til at komme om aftenen og i weekenderne, og de pågriber også på heldige dage nogle børn/unge der er de forkerte steder og evt. også laver noget "skidt".
    Der bliver fulgt op på det via politiet.

Men I kan hjælpe med at få det stoppet, hvis I ser nogen der er på taget, laver ballade, hærværk eller andet uregelmæssigt.
    Ring staks til politiet og få dem til at komme.
    Læg mærke til deres udseende og påklædning m.m. og kontakt også skolen efterfølgende.
    Vi har fotoalbum over skolens elever, og I kan måske have held med at genkende nogen.

Jeg vil forsøge at få denne skrivelse lagt på " Hjælpsom Seden", så vi også herigennem kan få oplyst og få det stoppet.

Carsten Høyer
    Michael Gosch den 23-08-2017
    Til forældrene i skolefritidsordningen.

Sæt kryds i kalenderen.

I skoleåret 2017/18 holder vi følgende forældre-barn arrangementer:

Dragedag: fredag den 22.september 2017
    Halloween: fredag den 27.oktober 2017
    Juleåbenhus: onsdag den 13.december 2017
    Åbenhusarr.: fredag den 08.juni 201

Desuden er der forældrecafe' den sidste fredag hver måned, i de måneder hvor der ikke ligger et forældre-barn arrangement.

Personalet i skolefritidsordningen