ÅRETS MOTSKOLE 2017 - Seden Skole

Nyhed billede

WUHUUUUU - Så fik Seden Skole lige prisen som Danmarks bedste MOT-skole til Ildsjælesamlingen, hvor flere hundrede mennesker fra flere lande var samlet for at fejre MOTs 20 års fødselselsdag. Ud af mange kvalificerede nominerede løb vi med den eftertragtede titel som Årets MOT-Skole. Vi er så stolte og glade for vores fine diplom og seje pokal!! Og udover det, så blev vi nomineret i samtlige kategorier - Årets MOT-leder, Årets MOT-coach, Årets MOT-koordinator, så det er da lige lidt sejt

Prisen fik vi fordi, vi er den skole, som er stærke på alle de parametre, som der skal til for at en stort projekt som MOT skal lykkes:

- Vi har en leder, som er er vild med MOT, og skaber rammerne for, at vi kan gøre vores arbejde så godt som muligt. Ledelsen er godt bakket op af skolebestyrelsen, som har været med til at tage beslutningen om, at MOT er et indsatsområde på Seden Skole

- Vi har nogle super gode MOTcoaches, som er gode til at arbejde med konceptet, og som elsker arbejdet med  at være med til at danne unge mennesker i tæt samarbejde med MOTs ledelse, som altid står på spring med en hjælpende hånd, når der er behov. Vi er også gode til at invitere interesserede samarbejdspartnere ind på skolen for at se og høre om MOT, og sidst med ikke mindst, så lykkedes MOT også fordi,  vi har nogle skønne kolleger, som tager godt imod både UNGmotivatorer og MOTcoaches, når vi kommer i klasserne. TAK for jeres velvilje!

- Vi har nogle fantastiske unge, som tager ansvar for deres skole, og som er med til både at undervise yngre elever samtidig med, at de præsenterer skolen værdier på bedste vis i og udenfor skolen.

Den cocktail er ideel, hvis man skal skabe resultater, som også kan ses uden for skolen, og vi er faktisk ikke til at skyde igennem lige idag.  Det er en fornøjelse at være en del af en så velsmurt organisation, som har eksisteret i 20 år, og som fortsat er i udvikling. Tillykke med fødselsdagen MOT!!

Mette Lund
- En mega stolt MOT-koordinator

391985
    Michael Gosch den 25-06-2017
    Onsdag den 28.06. er alle pædagoger på kursus fra kl.8.00-16.00.

Birthe; Bo, Kirsten fra forårssfo'en og Mauiken bliver i sfo'ens afdelinger sammen medcalee vores vikarer.
    Maiken og Bo i afdeling 1, Kirsten i afd.2 og Birthe i afd.3.

Personalet i sfo'en
    Rikke Vigan Jørgensen den 23-06-2017
    Sommer Nyhedsbrev

Rigtig god sommerferie til alle - vi ses til august
    Rikke Vigan Jørgensen den 21-06-2017

Sommer i Odense?

Skal I tilbringe noget af sommerferien i Odense, så hent inspiration til de mange ting, vores skønne by har at byde på, på Oplev Odense og Odense Rundt.

Oplev Odense giver dig overblik over, hvad der sker fra dag til dag – Odense Rundt giver dig overblik over de mange skønne steder og tilbud, det er særligt oplagt at udforske i sommerferien.

Der er inspiration at hente både for voksne og børn! J

-------------------------------------------------

Det er super vigtigt at ”Oplev Odense” og ”Odense Rundt” bliver aktive links.

De er sat til at linke til:

Oplev Odense: http://oplev.odense.dk/sommer

Odense Rundt: https://apps.odense.dk/odenserundt/#theme/205

Carsten Høyer den 20-06-2017
     Kære forældre.

Vi havde desværre en meget ubehagelig på oplevelse for 3 piger fra indskolingen, der i går morges blev kontaktet af en ældre mand ved stianlægget ved gangbroen over Kertemindevej.
    Manden tilbød dem slik, men de sagde klogt "nej tak", og skyndte sig i skole.
    I første omgang troede vi, at noget var gået galt, da en af pigerne ikke var mødt i skole.
    Det viste sig, at pigen var kommet lidt for sent og derfor ikke var i klassen, da vi tjekkede fremmødet.
    Der blev omgående ringet til politiet, som hurtigt rykkede ud, og fik fat i manden, som stadig opholdt sig på Kertemindevej.

Det viste sig at manden boede på et plejehjem i Seden Syd, var dement og sindsforvirret, og havde ingen onde hensigter, da han kontaktede pigerne.

Vi har efterfølgende snakket med pigerne og deres forældre.
    Lærerne og pædagogerne er ligeledes blevet orienteret, så de kunne tage snakken, hvis der skulle opstå et behov for det i klassen.

Det er vigtigt at I også tager snakken med jeres børn, hvis det bliver nødvendigt.

Mange hilsner
    CarstenHøyer

Rikke Vigan Jørgensen den 07-06-2017

Skolemælk til madpakken

Vi skriver til dig, fordi vi gerne vil minde dig om, at det er nu, du kan melde dit barn til Skolemælk, hvis der skal være Skolemælk fra 1. skoledag efter sommerferien.

Gå ind på www.skolemælk.dk, så er du i gang. Det er nemt og hurtigt og du kan altid framelde eller ændre mælken, hvis du får brug for det. Læs mere i vedhæftede PDF.

Bemærk! Hvis du allerede har tilmeldt dit barn til skolemælk, skal du intet gøre.

Skolemælk