Forældreaften om Seden skole

Nyhed billede
Kære alle

Hvor er det herligt at kunne samle forældrene til en aften med fællesspisning, leg for børnene i hallen og livlige drøftelser af, hvordan vi kan hjælpe hinanden med at gøre vores fælles skole til områdets foretrukne – både nu og i fremtiden.

Tak for alle de konstruktive bidrag, som skolebestyrelsen vil arbejde videre med, og tak for gode grin og hyggeligt samvær!

Sammen kan vi alverden for vores børn!

Bedste hilsner

Marianne

Rikke Vigan Jørgensen den 18-04-2018
    Kære forældre.

Opstillingsmødet til skolebestyrelsesvalget nærmer sig, og vi har brug for dig som forælder på Seden Skole.

Vores Rådkvinde er ikke i tvivl om betydningen af skolebestyrelsernes arbejde på skolerne i Odense - se selv:

Husk opstillingsmøde i Centralrummet onsdag d. 25/4 kl. 19.00.

Bedste hilsner
    Marianne

Rikke Vigan Jørgensen den 16-04-2018
    ForældreIntra

SFO'erne holder lukket på Grundlovsdagen den 5. juni 2018.

Der vil være mulighed for feriepasning mod betaling denne dag, på udvalgte skoler.
    Prisen er 84 kr.

Har du behov for feriepasning den 5. juni skal du tilmelde dig på skolens kontor.
    Tilmeldingsfristen er til og med den 15. maj 2018. Tilmeldingen er bindende.

Rikke Vigan Jørgensen den 05-04-2018
    Skal dit barn køre med skolebus næste skoleår, så er det nu tid for at søge.
    Rikke Vigan Jørgensen den 23-03-2018
    Kære forældre
    Vi må desværre meddele, at vores telefonselskab er kommet til at lave en fejl, som har medført, at vi er blevet nødt til at modtage et nyt nummer (+45 22 50 05 06).
    Vi beklager meget, hvis nogen har ringet forgæves til det gamle nummer, og vi glæder os til at høre fra jer på vores nye nummer fremover.

Mvh. Teamet bag Camp Sprog&Sport

Maj-Britt Muerköster
    Virksomhedspraktikant
    Camp Sprog&Sport
    www.campsprogogsport.dk
    Rikke Vigan Jørgensen den 14-03-2018
    Skolebestyrelsesvalg
    Kom til opstillingsmøde til skolebestyrelsesvalget d. 25. april 2018. Det er vigtigt!

Uanset om du vil stille op eller ej er det vigtigt for valgprocessen, at der kommer mange mennesker, så kandidaterne får et bredt kendskab.

Aftenens indhold:
    - Mødets formål
    - Info om valgprocessen
    - Info om skolebestyrelsens arbejde
    - Kandidater kan opstille til valget i maj.

Vi håber, at mange vil komme og bakke op om processen.

skolebestyrelsen