• 24-02-2017
    11:00-13:00
    Fastelavn for indskolingen · 0A · 0B · 0C · 1A · 1B · 1C · 2A · 2B · 2C · 3A · 3B
  • 24-02-2017
    14:30-15:30
    IT cafe for 2 og 3 klasserne · 2A · 2B · 2C · 3A · 3B
  • 01-03-2017
    09:00-12:00
    Første skoledag for ny 0. klasser · *0.X

MOT-Stormøde på Seden Skole

Nyhed billede
Seden Skole var tirsdag d.17 januar vært for MOT-stormøde, hvor skoleledere og skolelærere fra folkeskoler, privatskoler, efterskoler og internationale skoler fra hele Fyn kom for at deltage i informationsmøde om, hvad MOT står for. Interessen og engagementet i MOTs værdier var stor: MOD til at leve, MOD til at vse omsorg og MOD til at sige nej, og mødet var en positiv oplevelse både for de unge, som holdt oplæg, MOTDanmarks 3 ledere, MOTcoaches og skoleleder. En af MOTs ambassadører fortalte også, hvorfor han som sportsmand har valgt at støtte projektet med det formål med sin egen historie at støtte op om at skabe mere robuste unge. Under mødet blev fakta om MOT gennemgået, og der blev stillet masser af spørgsmål til alle os, men der blev også vist nogle øvelser fra programmet, som på fineste vis illustrerede, hvad MOT går ud på. TAK til de unge fra Seden Skole for at bidrage med deres oplevelser og viden omkring MOT.

Kh
Mette

Jes Peter Fechtenburg den 09-02-2017
    Program for start i forårs-SFO 1. marts 2017

Så er det lige før, at vi skal igang med forårs-SFO. Onsdag 1. marts kl. 9-12 er første dag i forårs-SFO på Seden Skole, hvor 49 børn starter op. Vi regner med, at alle børn har mor og/eller far med fra kl. 9-12.

Forårs-SFO vil være åben fra kl. 6.30, og hvis der skulle være børn der bliver afleveret der om morgenen, så vil personalet tage børnene med til pauserummet. Fra kl. 12 er det officielle program overstået, og forældrene kan tage deres barn med hjem. Men der vil være mulighed for at blive i forårs-SFO'en og forældrene kan hente dem senere i enten SFO1 (blå gruppe) eller i SFO2 (rød gruppe).

Hvis børnene kun skal være i forårs-SFO fra kl. 9-12, er det ikke nødvendigt at medbringe en madpakke, men hvis forældrene påtænker at deres barn skal være der i længere tid, er det vigtigt, at have en madpakke med. Børnene skal ikke medbringe andre ting til første skoledag.

Til informationsmødet 7. februar fik forældrene et brev med hjem til deres barn. I brevet lå et bogstav, som skulle dekoreres. Dette bogstav skal medbringes 1. marts.

Program for dagen:

Kl. 9.00:   Velkomst i pauserummet (ved skoleboden)
                   Et par sange
                   Præsentation af personale
                   Inddeling i 2 grupper
    Kl. 9.20:   Alle går i forårs-SFO's lokaler
                   I løbet af formiddagen skal alle fotograferes
                   Der vil blive serveret lidt at drikke og spise i løbet af formiddagen
    Kl. 12.00: Første skoledag slutter

Vi håber, at alle får en god dag 1. marts, og personalet i forårs-SFO glæder sig rigtig meget til at møde alle de nye børn i forårs-SFO.

Maiken, Kirsten, Dorthe, Marianne, Theo, Sara og Angelika

Laila Holst Lykke den 20-02-2017
    Hej forældre i SFO
    I SFO 1 er der en masse glemmetøj i alle vindueskammene i vores garderobe vil I tjekke det. Tøjet bliver sent til genbrug onsdag d. 1-3-2017
    Mange hilsner
    Michael Gosch den 17-02-2017
    Til børn og forældre på 3. årgang.

I forbindelse med at vi flytter 3.klasserne til 3.klassessfo'en,
    inviterer vi børnene til at se lokalerne i deres nye afdeling
    torsdag den 23.02 fra kl. 14- ca. 15.30
    Der vil være en lille forfriskning til børnene.
    Forældre er også velkomne til at kigge forbi.

Bo og Birthe
    Michael Gosch den 17-02-2017
    Fritidsordningen pr. 01.03.17

Da vi siger velkommen til 2 nye forårssfogrupper pr. 1. marts vil der være følgende rokeringer i personalegruppen:

Forårssfo gruppe 1: Dorthe og Maiken (som også vil være i sfo1 om eftermiddagen)
    Forårssfo gruppe 2: Marianne og ny Kirsten (som også vil være i sfo2 om eftermiddagen)
    Medhjælpere i forårssfo'en Theo og Sara (Theo vil være i sfo1 om eftermiddagen)
    Sfo1: Kirsten og Lajla
    Sfo2: Mette, Raeda og Bereta (fastansat pædagogmedhjælpervikar)
    Sfo3: Peter, Christina, Marianne og Michael

Desuden flytter vi 3 klasserne fra hhv afd.1 og afd.2 til 3.klasses'sfo'en som ligger ved centralrummet.
    Birthe og Bo vil være i 3.klasses-sfo'en.

Personalet i skolefritidsordningen
    Carsten Høyer den 10-02-2017
     Kære alle.

I forbindelse med Danmarksindsamlingen: "Ingen børn må sulte" kunne børn på skoler og institutioner lave "Gode gerninger" for andre og på den måde sikre 25 kr. ,for hver god gerning, til børn der sulter.
    Pengene blev doneret af Kirk-koncernen.

På Seden Skole har børnene været fantastiske til at gøre "gode gerninger" for andre, og har således indsamlet ialt: Hold nu fast: ca. 65.000 kr. til børn, der sulter.
    Helt forrygende flot gået børn.yesyesyes
    Vi har ikke været ene om at synes at vore skolebørn har gjort en fantastisk flot og omsorgsfuldt gerning!
    Vores lokale REMA 1000 har også været imponeret over godheden og har som "belønning" givet alle børn på skolen en flødebolle, som er blevet delt ud i dag fredag.
    Tak til "REMA-manden".

God weekend og vinterferie til alle

Carsten Høyer
    Seden Skole