• 24-04-2017
    Skole-hjem-samtaler · 1A

ÅRETS MOTSKOLE 2017 - Seden Skole

Nyhed billede

WUHUUUUU - Så fik Seden Skole lige prisen som Danmarks bedste MOT-skole til Ildsjælesamlingen, hvor flere hundrede mennesker fra flere lande var samlet for at fejre MOTs 20 års fødselselsdag. Ud af mange kvalificerede nominerede løb vi med den eftertragtede titel som Årets MOT-Skole. Vi er så stolte og glade for vores fine diplom og seje pokal!! Og udover det, så blev vi nomineret i samtlige kategorier - Årets MOT-leder, Årets MOT-coach, Årets MOT-koordinator, så det er da lige lidt sejt

Prisen fik vi fordi, vi er den skole, som er stærke på alle de parametre, som der skal til for at en stort projekt som MOT skal lykkes:

- Vi har en leder, som er er vild med MOT, og skaber rammerne for, at vi kan gøre vores arbejde så godt som muligt. Ledelsen er godt bakket op af skolebestyrelsen, som har været med til at tage beslutningen om, at MOT er et indsatsområde på Seden Skole

- Vi har nogle super gode MOTcoaches, som er gode til at arbejde med konceptet, og som elsker arbejdet med  at være med til at danne unge mennesker i tæt samarbejde med MOTs ledelse, som altid står på spring med en hjælpende hånd, når der er behov. Vi er også gode til at invitere interesserede samarbejdspartnere ind på skolen for at se og høre om MOT, og sidst med ikke mindst, så lykkedes MOT også fordi,  vi har nogle skønne kolleger, som tager godt imod både UNGmotivatorer og MOTcoaches, når vi kommer i klasserne. TAK for jeres velvilje!

- Vi har nogle fantastiske unge, som tager ansvar for deres skole, og som er med til både at undervise yngre elever samtidig med, at de præsenterer skolen værdier på bedste vis i og udenfor skolen.

Den cocktail er ideel, hvis man skal skabe resultater, som også kan ses uden for skolen, og vi er faktisk ikke til at skyde igennem lige idag.  Det er en fornøjelse at være en del af en så velsmurt organisation, som har eksisteret i 20 år, og som fortsat er i udvikling. Tillykke med fødselsdagen MOT!!

Mette Lund
- En mega stolt MOT-koordinator

Birthe Kronborg Choy den 20-04-2017
    Kære forældre og børn på 2 årgang

I uge 20 har vi emneuge. I den forbindelse skal vi lave en bygade med alt hvad dertil hører af huse, butikker, veje, biler, skilte, legeplads, træer, blomster og meget mere. Derfor har vi brug for æsker eks. mindre skoæsker samt andre små æsker af pap ( embelage fra forskellige varer) af forskellige størrelse. Andre små ting, dimser og dippedutter som man kan bruge til at fremstille ting til en eks. en legeplads, små træer, biler m.v.
    Så tænk over hvad I smider ud, måske er det noget vi kan bruge.
    På forhånd mange tak.
     Hilsen Lærere og pædagoger på 2 årgang.

Laila Holst Lykke den 18-04-2017
    Hej alle
    Dans i SFO er i dennne uge på fredag d. 21 april da jeg skal på kursus på torsdag .
    Samme tid og sted, det vil sige at 0 klasserne danser fra kl. 14.15 til 14.50 og 1 og 2 klasserne danser kl. 14.50 til 15.30 i Pauserummet
    Mange hilsner
    Lajla
    Carsten Høyer den 07-04-2017
     Kære forældre på Seden Skole.

Vi har i dag været vidende til en mindre brand i skolens sløjdlokale.

En lille gruppe drenge fra 7. årgang har i en undervisningstime i håndværk & design leget ved en slibemaskine og sat en hammer ind på sliberundellen, hvorved der er fremkommet gnister.
    Maskinen er tilkoblet udsugning og gnisterne er så "vandret" gennem udsugningssystemet og ned i en opsamlingssæk fyldt med savsmuld.
    Herved er ilden opstået, brandalarmen sat i gang og efter 5-7 min er brandvæsenet til stede og får hurtigt branden under kontrol.
    Få minutter efter at brandalarmen lyder, er skolen tømt for elever og personale.
    Effektivt og flot klaret af alle vore elever, der samles på boldbanen til optælling og registrering.

Vi fik meget ros af redningsmandskabet.

Der er sket skader på udsugningsmaskinen, gulvet, slibemaskinen og evt. udsugningen. Desuden kommer der udgifter til rengøring af sod og snavs fra branden.

Vi er tæt på at have opklaret, hvem drengene er, og der vil efterfølgende ske en anmeldelse til politiet hurtigst.

Vi skal glæde os over, at der ikke er sket skader på personer, og at branden ikke nåede at udvikle sig til mere.

God weekend.

Carsten Høyer

Rikke Vigan Jørgensen den 06-04-2017
    Påske-Nyhedsbrev
  • Pia Mortensen den 04-04-2017
    6.a og 6.c har arbejdet med dekupørsav og syteknikker i håndværk og design. Det er resulteret i en fin dukkesamling.

Dukkerne er udstillet på Hvenekilde Plejecenter i april og maj mdr.