14:15-15:30
    Skolehjem-samtaler i 1.c · 1C
  • 04-10-2016
    14:30-15:30
    Rollespil for børn fra sfo 1, 2 og 3 · 0A · 0B · 0C · 1A · 1B · 1C · 2A · 2B · 2C · 3A · 3B
  • 05-10-2016
    14:30-15:30
    Multihal for børn fra sfo 1,2 og 3 · 0A · 0B · 0C · 1A · 1B · 1C · 2A · 2B · 2C · 3A · 3B
  • 06-10-2016
    13:00-17:00
    Skole/hjem i 6.b · 6B
  • 06-10-2016
    14:00-15:00
    Møde vedr. Halloween · 2A · 2B · 2C · 3A · 3B

HÆRVÆRK PÅ CYKLER OG ANDET

Nyhed billede
Desværre oplever vi fra tid til anden, at der udøves hærværk på elevernes cykler, mens de er i skole.
Vi synes det er helt uacceptabelt og en stor skam, at vi ikke kan have cyklerne stående i skoletiden uden at nogen vælger at ødelægge og gøre hærværk på dem.
Skolen/Odense Kommune har ingen forsikring, der dækker for den slags, så det er op til den enkelte familie at bruge deres ansvarsforsikring. Desværre er det ikke altid at dette kan lade sig gøre heller.
Hvis vi finder frem til de personer, der har forårsaget hærværket bliver de meldt til politiet, og de skal selv sørge for at erstatte, hvad de har ødelagt.
Vi er særlige opmærksomme på situationen og er af den opfattelse, at det som oftest ikke er nogle af vore egne elever der ødelægger, men personer som kommer til skolen, mens der er undervisning.
Et andet område, som er hårdt udsat er skolens tage, hvor mange børn/unge efter skoletid løber rundt på tagene. Dette medfører, at tagene bliver ødelagte, at strømførende kontakter på ventilationsapparatur bliver sparket i stykker (bekostelig affære), at udluftningshætter bliver sparket i stykker og endelig at ovenlyskuplerne også bliver ødelagt.
Vores elever ved at de ikke må opholde sig på tagene, og det er blevet sagt på vores fællessamlinger, og vi tager det meget alvorligt, når det alligevel sker.
Håber I også vil snakke med jeres børn/unge om problemet.

Mette Lund Madsen den 28-09-2016

Foredrag af Anne Bjerre - MOT-ambassadør

Modig, hudløst ærlig, smuk og klog var nogle af de ord, som eleverne satte på Anna Bjerres oplæg, som i fredags løb af stablen for overbygningen på Seden Skole. Anna arbejder til daglig på Girltalk, som hun også er stifter af. Hun har som psykolog valgt at vie sit liv til at hjælpe unge piger, som har ondt i livet af den ene eller den anden grund. Respekt for det - der er brug for det!

Med indlevelse, hjerteskærende og autetiske historier fra sin egen skoletid krydret med en god portion humor, åbnede Anna op for en samtale med de unge om, hvad det vil sige at være ung pige, hvis hverdag var præget af grov mobning og anoreksi, som ingen rigtig så, og som ingen rigtig hjalp hende videre med. Et helt folkeskoleforløb og hele gymnasietiden blev som følge heraf til en ensom og ulykkelig tid, hvor svigtende selvtillid og selvskade kom istedet for sorgløse stunder med masser af venner og fede oplevelser. Ingen af eleverne i 9.a kunne på nogen måde sætte sig ind i, hvad man dog kunne drille så smuk og klog en pige med, og de forstod slet ikke, hvorfor ingen hjalp hende...

En dreng sagde: Først troede jeg, det var noget, hun havde opdigtet for at få det til at passe ind i MOT. Det var så vildt, det hun fortalte, men så gik det op for mig, at hun gengav sin egen historie, og det fik jeg helt ondt i maven af... Der var ikke et øre i salen, som ikke lyttede med indlevelse. Hvordan kan man komme ovenpå efter sådanne oplevelser, kan være vanskeligt at forstå, men som Anne til slut pointerede, så er der i bund og grund kun én som kan bryder den onde cirkel - og det er offeret selv. Anna sluttede af med at nå frem til en af MOT´s vigtigste pointer - alle har værdi uanset fortid, og modet til at leve, modet til at sige nej og modet til at vise omsorg skal komme BÅDE fra en selv og fra ens omgivelser. Vi har ALLE et ansvar for at fællesskabet bliver en platform, vi alle både kan vokse med og læne os tilbage i. TAK for dig Anna. Det var en fornøjelse at have dig på besøg. Du er indbegrebet af alt det, som MOT står for.

Vh
    Mette

Lajla Lykke den 27-09-2016
    Hej alle
    I vinduskarmen  i SFO 1 ligger der en masse glemme tøj , vil I godt kigge om der er noget der er jeres.
    Vi sender resten til Genbrug fredag før Efterårsferien .
    Mange hilsner
    Personalet i SFO
    Åbningstider i Skoleboden

Skoleboden har åbent hver dag fra kl. 9.30-10.00 og igen kl. 11.30-12.00.

Hver dag kl. 9.30 køres der en vogn ned i Indskolingen, hvor eleverne har mulighed for at handle!
    Varm mad i skoleboden uge 39

Tirsdag:     Kyllingespyd m/bådkartofler og salat     kr. 20,-

Fredag:      Pizza              kr. 10,-
                     Kage              kr.  5,-
    Rikke Vigan Jørgensen den 26-09-2016

Ny skolebusplan - gældende fra d. 3/10!

Hej Seden og Agedrup Skole

Vi har lavet nye skolebusplaner gældende fra på mandag den 3/10-16, vil I offentliggøre dem ?

Det er vigtigt at forældrene ser disse, da der er ændret lidt på stoppesteder og afhentningstider.

Der er ændret lidt på stoppesteder, da der er et enkelt stop der er slettet, fordi der ikke længere er elever der har brug for dette. Samtidig har vi ændret lidt på stoppestedet for pigen fra Slagenvej, nu hvor det bliver mørkt om morgenen. Dette ændre også lidt i afhentningstiderne for de enkelte stoppesteder.

Charlotte Serup Hansen

Visiterende sagsbehandler