Opslagstavlen

Varm mad i skoleboden uge 8

Torsdag:    Indianergryde m/oksekøb, pasta og salat             kr. 20,-

Fredag:     Pizza                                                                 kr. 10,-
                    Kage                                                                 kr.  5,-

Rikke Vigan Jørgensen den 21-02-2018
    Kære forældre.

Skoleleder Marianne B. Justesen har talt med nogle forældre ang. muligheden for skolebuskørsel fra Utzons Allé, da det efterhånden er et stort udbygget boligområde, som ligger i vores skoledistrikt.

Jeg har derfor haft kontakt med Mobil i Odense ved Odense Kommune, som fortæller, at elever fra 0. og 1. årgang helt automatisk er bevilget kørsel med skolebus pga. afstand og ”farlig” skolevej.
    Alle andre årgange er også meget velkomne til at søge, men her kan der desværre ikke stilles garanti for at benytte skolebussen.  Jeg synes dog, at man skal søge, så vil MiO kigge på ansøgningen og vurdere, om der kan bevilges skolebus.

Lige pt. har vi ingen elever fra Utzons Allé, som har søgt om skolebuskørsel, derfor er der endnu ikke lavet et stoppested for skolebussen, men dette vil blive etableret, hvis vi har elever, som har brug for at køre med skolebussen.

Man kan søge via Odense Kommunes hjemmeside:
    https://www.odense.dk/borger/handicap/koerselsordninger/kontakt-mobil-i-odense, søg under ”skolekørsel”, hvor ansøgningsskema ligger.

Hvis I har spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte undertegnede.

Rikke Vigan Jørgensen
    skolesekretær
    tlf. 63 75 26 04

Rikke Vigan Jørgensen den 21-02-2018
    Tak for samarbejdet om Sigurds Danmarkshistorie 😊

Venlig hilsen / Best regards

Stine Brinch Nielsen
    Pædagogisk ansvarlig/producent

Rikke Vigan Jørgensen den 08-02-2018
  • ikon
    Vi har opdateret selvbetjeningsløsning på odense.dk for SFO tilmelding, modulændring og udmelding.

Jeg sender en link til jer, hvis I evt. vil ligge det op på ForældreIntra osv.

Hvis I har lagt links op på ForældreIntra før, skal I blot være opmærksomme på at de links ikke virker længere.

Pinar Pecinkaya
    Forældrebetaling

Rikke Vigan Jørgensen den 02-02-2018
    Ny familiebehandler
    Rikke Vigan Jørgensen den 26-01-2018

Feriepasning i påskeferie samt efter Kr. Himmelfartsdag

SFO'erne holder lukket i dagene op til påske samt dagen efter Kr. Himmelfart.

Der vil være mulighed for feriepasning mod betaling i disse dage. Har du behov for feriepasning kan du tilmelde dig digitalt via følgende link https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=CA17QMPR9531

Tilmeldingsfristen er til og med den 23. februar 2018. Tilmeldingen er bindende.

Rikke Vigan Jørgensen den 23-01-2018
  • ikon
    Til børn og forældre i indskolingen.

Vi holder fastelavnsfest i indskolingen med tøndeslagning og underholdning, fredag den 23 februar 2018 fra kl.10.45 til ca. kl. 13.

Der er almindlig mødetid i skolen fra kl. 8.00 til kl. 14.00.

Forældre og søskende m.m. er velkommen til at overvære arrangementet.
    Så støv dit gamle kostume af og polèr klovnenæsen.

Der bliver kåret den sjoveste og mest kreative udklædning. ( en pr.klasse )

Vi ses til festen.

Fastelavnsudvalget.