Opslagstavlen

Kære forældre med børn i 3. klasse på folkeskolerne i Odense

Tilbud om SFO2 for 4. klasse pr. 1. august 2018

Rikke Vigan Jørgensen den 04-05-2018
    Vigtig information vedr. den nationale trivselsmåling

Kære forældre

Undervisningsministeriet har besluttet, at den nationale trivselsmåling for 0.-9. klasse skal gennemføres i perioden fra den 20. marts til den 31. maj 2018.

Som udgangspunkt gennemføres undersøgelsen ved, at eleven besvarer et elektronisk spørgeskema.
    I 2018 har vi i Odense valgt at trivselsmålingen gennemføres via Undervisningsministeriets værktøj. Det vil sige, at Undervisningsministeriet har dataansvaret for data, både når de indsamles, og når de senere overføres til Undervisningsministeriet.

Undervisningsministeren har besluttet, at det i 2018 skal være muligt for en elev at udfylde besvarelsen via et papirskema. I skal derfor som forældre give besked til skolen, hvis jeres barn skal deltage via papirspørgeskema. Dette gøres via kontakt til elevens klasselærer eller skolens kontor:                   [email protected] eller tlf. 63 75 26 00

Vedhæftet er Undervisningsministeriets brev til forældre og elever om den nationale trivselsmåling.

Nikolaj Juul Jørgensen
    Skolechef